Ons auteursrecht

Alle content, inclusief maar niet beperkt tot foto's en video's, die je aantreft op deze website, is exclusief eigendom van Hoezo-Kado vof en/of de respectieve auteurs. Deze content is beschermd onder de Nederlandse auteursrechtwetgeving.

De Nederlandse auteursrechtwetgeving heeft tot doel makers van creatieve werken te beschermen, waaronder foto's, video's, teksten en andere inhoud. Kort gezegd betekent dit dat de maker van een werk automatisch het exclusieve recht heeft om dat werk te gebruiken, kopiëren, aan te passen en te verspreiden. Anderen mogen deze werken niet zonder toestemming van de maker gebruiken. Je hebt dus onze toestemming nodig. 

Wanneer je iets op onze website ziet dat je wilt gebruiken of delen, vragen we je vriendelijk eerst contact met ons op te nemen voor toestemming.

Zonder expliciete schriftelijke toestemming van Hoezo-Kado vof en/of de respectieve auteurs is het niet toegestaan om enig materiaal van deze website te kopiëren, verspreiden, reproduceren, publiceren, verkopen, verhuren, uitzenden, tentoonstellen, opslaan of op enige andere wijze te gebruiken voor openbare of commerciële doeleinden.

Voor toestemming om de inhoud van deze website te gebruiken, kun je contact opnemen met Hoezo-Kado. Bij schending van deze auteursrechtverklaring zullen juridische stappen worden ondernomen om de inbreuk op het auteursrecht te stoppen en/of schadevergoeding te eisen.

 

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.